Lyckad konferens!


Vi kan bara säga:
Tack alla deltagare, och tack alla presentatörer – ni bidrog till att göra den första systemcentrerade organisationskonferensen i Europa till en milstolpe och något att minnas länge framöver! 120 deltagare, fem parallella träningsgrupper/workshops i tre pass under dagen, och på slutet av varje eftermiddag en storgruppssession med alla tillsammans. Enligt den feedback vi fått var det särskilt uppskattat att många av workshopparna erbjöd enkla och teoriförankrade modeller, som deltagarna fick öva på att använda och kunde ta med sig för omedelbart eget bruk.

Konferensens final: Susan Wheelan och Yvonne Agazarian diskuterade grupputvecklingsfaser. Susan Gantt (t.v.) ledde diskussionen.

Vi hade den stora förmånen att ha Yvonne Agazarian, grundare av SCT och Systems-Centered Training and Research Institute (SCTRI), med oss under konferensen, liksom Susan Gantt, direktor vid SCTRI, och flera andra av de mest erfarna tränarna. Tillfället var unikt, inte minst genom att vi också fick möjlighet att sammanföra Yvonne Agazarian med Susan Wheelan och Christer Sandahl, forskare som båda har mångåriga band till Yvonne och som generöst bidrog till konferensen syfte; att undersöka nyttan av SCT i organisatorisk verklighet och stärka relationen till samhället runt omkring!
Konferensens websida

Yvonne Agazarian och Christer Sandahl diskuterade rollbegreppet och dess betydelse för ledarskap.

Sociala event: Båtutflykt till Vaxholm, kräftskiva i Kastellet, dans till levande bluesband och interaktiv teaterbearbetning av upplevelserna under konferensen förhöjde stämningen.

Om Svenska SCT®-föreningen

Svenska SCT®-föreningen bildades 2010. Syftet med föreningen är att sprida System-Centrerad®-Träning (SCT) i Sverige, att träningstillfällen ska arrangeras och att alla intresserade ska ha möjlighet att utbyta erfarenheter och delta i det "levande lab" som skapas när vi arbetar i föreningen och använder system-centrerade metoder. (SCT® , Systems-Centered® och systemcentrerad® är varumärken registrerade av dr Yvonne Agazarian och Systems-Centered Training and Research Institute, en ideell organisation.)
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.